Matcha Classic, 100g

19,99 

Kiekis: 100g

  • Kilmės šalis. Japonija, Kagoshima prefektūra
  • Derlius. Antras ir trečias
  • Sudedamosios dalys. Smulkiai sumalti matcha žaliosios arbatos lapeliai (Camellia Sinensis)

Turime

Nemokamas pristatymas nuo 35 € krepšelio vertės

  • Patogus ir saugus atsiskaitymas
  • DPD paštomatai ir kurjeriai, Omniva paštomatai: Iki 17 val. pateiktus užsakymus išsiunčiame tą pačią darbo dieną
  • LP Express paštomatai ir kurjeriai: Iki 14 val. pateiktus užsakymus išsiunčiame tą pačią darbo dieną
Kokybės garantija

Matcha arbata yra žaliosios arbatos rūšis. Gamintojai naudoja specialius auginimo ir perdirbimo būdus, kad Camellia sinensis lapus paverstų Matcha. Arbatos augalai auginami pavėsyje paskutines kelias savaites prieš derliaus nuėmimą. Tai apsaugo augalus nuo saulės spindulių ir sulėtiną augimą, o arbatos lapeliai įgauna išskirtines savybes.

Herbavel Matcha Classic

  • KILMĖ: Originali ekologiška Matcha iš Japonijos Kagoshima prefektūros
  • AUGINIMAS: Dviejų etapų arbatos krūmų auginimas šešėlyje prieš derliaus nuėmimą
  • SKONIS: Aromatinga lengvai kartoko žaliosios arbatos skonio
  • PARUOŠIMAS: Idealiai tinka kasdieniam vartojimui (arbatos ruošimui, desertams)

Herbavel Matcha klasės

KlasėDerliusGeriausiai tinka
Premium1Ceremonija
Traditional1Aukštos kokybės gėrimams, ceremonijai
Classic2-3Šaltiems ir karštiems gėrimams, kasdieniam vartojimui
Culinary3-4Maisto gaminimui

Matcha auginimas šešėlyje

20-30 dienų prieš derliaus nuėmimą arbatos laukai padengiami juodu tinkleliu. Tai unikalus auginimo procesas, dėl kurio Matcha yra maistingesnė nei bet kuri kita arbata. Uždengus arbatžolių lapus, jie tampa plonesni, minkštesni ir ryškesnės spalvos, todėl susidaro daugiau chlorofilo ir amino rūgščių

Matcha vertinama, nes

Matcha yra labai maistinga, joje yra itin daug chlorofilo ir amino rūgščių (ypač L-teanino), susidarančių dėl specialaus auginimo būdo.

Rinkdamiesi Matcha suvartojate visą arbatos lapą, todėl organizmas įsisavina visas Matcha arbatoje esančias maistingąsias medžiagas. Vartojant įprastą užpilamą arbatą organizmas įsisavina tik iki 10%-20% medžiagų, nes dauguma jų netirpsta.

Žaliasis kofeinas

Dėl kofeino ir taninų sąveikos, organizmas žaliąjį kofeiną absorbuoja palaipsniui. Žaliasis kofeinas švelniai stimuliuoja skrandį ir tinka žmonėms, kuriems kavoje esantis įprastas kofeinas sukelia nerimą.

* Paprastai kavoje yra apie 96 mg kofeino viename 240 ml puodelyje, o Matcha – 19–44 mg / grame – tai yra 38–88 mg viename 80 ml puodelyje, jei paruošta standartiniu būdu.Daily